Aszul op Wintervonken

Aszul is de artiestennaam van de Belgische 27-jarige singer-song writer Naomy de Medina. Ze is van Congolees-Hongaarse oorsprong en groeide op in Brussel, waar ze vanaf zevenjarige leeftijd in contact […]

Bekijk Bericht
Wintervonken

Een beetje gek om tijdens een hittegolf het programma van de komende Wintervonken mee te geven. Maar het doet gelukkig geen zeer !

Bekijk Bericht
www.your-tickets.be/events/FRANKVANDERLINDENZANGERGITARIST
Frank Vander Linden komt naar ons !

Een man trekt zijn jas aan en gaat de baan op. Hij neemt zijn gitaar en reist naar een plek waar mensen naar zijn songs en verhalen komen luisteren. Dat doet hij al jaren, meestal met De Mens, maar soms, zoals in 2009 en 2018, en nu in 2023, helemaal alleen, of hoogstens begeleid door meesterpianist David Poltrock. Onder zijn arm zitten een aantal covers (van De Mens en anderen), maar vooral songs uit zijn solo-albums “Frank Vander linden” (met “In de walszaal”) en “Nachtwerk” (met het klassieke “Ik dacht aan een vrouw”), en zeker ook uit een in 2023 te verschijnen werkstuk. Zonder De Mens schrijft en speelt Frank Vander linden bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het vloeiend gitaarwerk springt naar voren. De piano van kompaan David Poltrock benadrukt de intieme, diepsnijdende sfeer. De zaal kan lachen èn huilen. Een man, zijn gitaar, zijn muziek. Intensiteit gegarandeerd.

Bekijk Bericht
Wintervonken

Beste Wintervonkenfan, Corona is bijna dood, the Queen is dat al, Poetin jammer genoeg nog niet en de bankrekening van energieleverancier Engie zal het nooit zijn. Allemaal zaken om ons hoofd collectief over te breken, dus wordt het hoogtijd voor verstrooiing en muzikaal vertier. Als we daarbij dan nog een goed doel steunen, brengt ons dit dichterbij dan ooit. De opbrengst van deze editie Wintervonken gaat naar kinderkankerfonds Koester. Voila, als dit geen mooi excuus is om te blijven hangen aan de toog in Sfeervelde ! Een reden om te komen luisteren krijg je vier keer in de vorm van vier uiteenlopende luisterconcerten. Maar ze hebben zeker al één ding gemeen. Ze zijn steengoed.

Bekijk Bericht