Wie is Wie?

Erwin Van Damme

Voorzitter

Björn De Clercq

Secretaris

Dirk Verschueren

Pennigmeester

Andere Bestuurders

Chris Simoens, Hans De Meester, Giselinde Van Duffel, Wim Van de Casserie, Luc De Keyser, Rob Naudts, Peter Vervaet.

Werkgroepen

Zaffelare

Dit team staat in voor het besturen van het patrimonium in Zaffelare, met name café en feestzaal Sint Hubertus en de aanpalende vergaderzaal. Door hun harde werk kan men gebruik maken van een ruime en mooie feestzaal en een praktische vergaderruimte.

Hermeline

Deze mensen hebben nog niet zo lang geleden de moed gehad om zaal Hermeline een nieuwe toekomst te geven. Met een aanstekelijk dynamisme en grote goesting hebben ze van zaal Hermeline opnieuw een betrouwbaar en gezellig zaaltje gemaakt.

Beervelde

Deze ploeg baat nu , dank zij hun consctructieve medewerking met de gemeente, een splinternieuw gerenoveerde mooi ontmoetingsruimte uit. Zaal Sfeervelde in Beervelde en het gezellig pleintje mag gezien worden!

Lochristi

Dat een van onze doelstellingen het verbreden van het draagvlak is, bewijst de werkgroep van Lochristi doordat ze de jongeren van jeugdclub Lodejo de kans hebben gegeven om tijdelijk gebruik te maken het café van De Kring in Lochristi. Wat er daarna met dit gebouw gaat gebeuren is nog niet zeker.

Geschiedenis

Onze vzw is een relatief jonge ploeg die ongeveer twee jaar geleden de vraag heeft gekregen van het toenmalige bestuur van de Dekanale vzw Sint-Daniël om hun werk verder te zetten. Ongeveer twee jaar geleden heeft de vzw Dekenale Werken van het Dekenaat Lochristi (ook gekend als vzw St-Daniël) een nieuwe raad van bestuur gekregen:

Rob Naudts, Dirk Verschueren, Erwin Van Damme, Björn De Clercq, Peter Vervaet en Chris Simoens.

Na een periode van vele gesprekken met de verschillende werkgroepen en mits een aantal structurele reorganisaties binnen de vzw zijn ze nu klaar voor een volgende stap. Mede om deze volgende stap duidelijker uit de verf te laten komen werd gekozen om alle activiteiten over te brengen in een nieuw opgerichte vzw. Deze nieuwe vzw bestaat grotendeels uit dezelfde betrokkenen maar is opgericht met moderne statuten aangepast aan de huidige tijd. Deze nieuwe vzw kreeg de naam “socio culturele vzw Reinaert Lochristi”, kortweg vzw SC Reinaert.